Abras Cave Hotel

Karahandere Mah. Sucuoglu-2 Sok. No:9

Përshkrim

Kapela origjinale e shekullit të 18-të është një hotel i mrekullueshëm shpellë. Shpella e përdorur si shkollë gjatë periudhës së priftit të vjetër grek dhe historisë së mysafirëve tanë të hotelit do të jetojë një eksperiencë ndryshe e mistikut. Duke shërbyer me konceptin e hoteleve me fjetje dhe mëngjes dhe hotele boutique, turizmit kulturor në Kapadokia në mënyrë që t’u ofrojmë mysafirëve tanë një vend unik ka shumë aktivitete. Disa nga koncepti i kishës së krishterimit perëndimor “të veçantë” ju quhen tempuj, krishterimi i madh është kisha e emrit të një shenjtori të veçuar si vende adhurimi të vogël, veçanërisht në zonat rurale dhe në vende të vogla ose lutje buzë rrugës që bëhen për të përmbushur nevojat fetare dhe qirinj janë vend djegie, një lloj xhamie e krishterë, janë kishat e vogla mund të përcaktojnë një dietë.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Tarracë
  • Pastrim ditor
  • Salla e hyrjes/lobi
  • WiFi falas

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: