Be Premium Bodrum

Përshkrim

Be Premium Bodrum u ofron miqve të saj një përvojë unike pushimi në Torba. Duke tërhequr vëmendjen me vendndodhjen e saj ku përqafon deti i thellë blu dhe natyra e harlisur, prona ofron një mundësi pushimi paqësore.
Mysafirët do të kenë mundësinë të shijojnë shijet e shijshme gjatë festës; Ju mund të shijoni argëtimin me muzikë live, shfaqje nate dhe shfaqje kërcimi të organizuara në ditë të caktuara.
Në objektin ku mysafirët fëmijë nuk harrohen; Ka një mini klub, mini disko, shfaqje për fëmijë, një shuplakë për fëmijë dhe një kënd lojërash për fëmijë.

Përfshirë/Përjashtuar

  • 22.5 km nga Aeroporti i Bodrum Milas
  • Plazhi Privat
  • Ndodhet 8 km nga qendra e Bodrumit.
  • Objekti ndodhet në një sipërfaqe prej 110.000 m2
× Kontakto: