Belek Beach Resort

Boğazkent, No: 12 Antalya TR, 40. Sk., 07500 Serik

Përshkrim

I vendosur në një sipërfaqe prej 48.000 m² në Bogazkent, Belek, objekti ka 662 dhoma. Objekti ndodhet 7 km nga qendra e Belekut, 45 km nga qendra e qytetit të Antalias dhe 35 km nga Aeroporti i Antalias.
Shampanjë, pjatë ëmbëlsire, pjatë rostiçeri dhe shportë frutash në dhomë
Shërbimi i mëngjesit një herë falas në dhomë

Përfshirë/Përjashtuar

  • Plazh privat
  • Dhoma familjare
  • Pajisjet e lojës për fëmijë në natyrë
  • Pishinë e jashtme

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: