Calista Luxury Resort

Tasliburun Mevkii Antalya, 07500 Belek

Përshkrim

Calista Luxury Resort; Është hoteli i parë turk i vlerësuar me çmime ‘Green Star’ me status ndërkombëtar, i projektuar me një arkitekturë unike në një sipërfaqe prej 120.000 m2, në një pyll të mbuluar me pisha, ku bashkohen natyra dhe deti, në Antalia Belek. perla e bregdetit të Mesdheut.
Calista Luxury Resort, i cili shërben me konceptin ‘Ultra All Inclusive’ dhe shpërblehet çdo vit ndërkombëtarisht për kënaqësinë e klientëve dhe cilësinë e shërbimit, është zgjedhja e atyre që duan të përjetojnë një pushim të paharrueshëm.

Përfshirë/Përjashtuar

  • 8 pishina
  • Breg plazhit
  • Zonë plazhi privat
  • Bar

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: