Club Hotel Phaselis Rose

Përshkrim

I vendosur në Tekirova, një nga resortet e njohura të pushimeve të Antalias, dhe dallohet me fytyrën e tij buzë detit, Club Hotel Phaselis Rose ofron një mjedis të këndshëm. Duket shërbimet e tij në një nga qoshet e të preferuarave të Mesdheut, ku takohen jeshilja dhe bluja, objekti i tij i mirëpret mysafirët në mes të qytetërimit lashtë Phaselis. Mysafirët që duan të shijojnë këtë botë dhe diellin të kalojnë kohë në plazhin 300 m të gjatë të objektit. Mysafirët gjithashtu mund të zgjedhin të kalojnë kohë në pishinë.
Club Hotel Phaselis Rose ofron një përvojë të rehatshme akomodimi në dhomat e tij të dekoruara në mënyrë moderne. Duke privilegjuar të vecantë për muajin e kaluar, prona ka edhe shërbime për fëmijët. Ka një blerje për fëmijë, animacion, një mini klub, një pishinë dhe një pishinë me rrëshqitje.
Mysafirët mund të kenë të tilla relaksuese në përdorim SPA të resortit. Mysafirët që duan të konsumojnë jetën e tire aktivizohen gjatë pushimeve të mundit të bëjnë nga palestra dhe aktivitete të tjera sportive si tenis, dhe bowling me basketboll pa pagesë.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • 558 dhoma
  • Zonë plazhi privat
  • Objekti i ndërtuar në një sipërfaqe prej 48.000 m²
× Kontakto: