Crystal Hotels Admiral Resort

Kızılot, Manavgat, Antalya

Përshkrim

Ndryshime të mëdha u bënë në zonat e brendshme dhe të jashtme të Crystal Admiral Resort Suites & Spa, i cili u rinovua plotësisht në verën e 2019. Përveç ndryshimeve dekorative, në të gjitha dhomat ofrohen shumë risi që do të rrisin komoditetin dhe komoditetin. Restoranti, plazhi, pishina dhe mini klubi janë ndër zonat e rinovuara. Me hapjen e snack bareve në objekt është rritur shumëllojshmëria në katering.

E vendosur në Kızılot, Side në Antalia, objekti është 85 km nga qendra e qytetit të Antalias.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Plazhi Privat
  • Spa
  • Fitness
  • Bar

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: