Daima Biz Hotel

Sahil Caddesi No:50, Kiriş, Kemer 07820 Türkiye

Përshkrim

Duke përzier atmosferën detare me kulturën turke, Daima Hotels do t’ju bëjë të harroni çelësin e shtëpisë tuaj duke krijuar një opsion unik akomodimi. Si familje Daima Hotels, ne ofrojmë mikpritjen tonë me të gjitha sjelljet tona duke pritur të gjitha llojet e aktiviteteve dhe njësive të shërbimit që mund të priten në një objekt akomodimi. Ne e përcaktojmë cilësinë tonë sipas nevojave të mysafirit dhe e kurorëzojmë atë me kuptimin tonë të shërbimit të bazuar në kulturën turke. Qoftë për të rifreskuar shkëmbimin tuaj të informacionit apo kontaktet e biznesit, apo për të rinovuar lidhjet tuaja dhe familjare… Cilado qoftë arsyeja, ju gjithmonë do të gjeni atë që kërkoni tek ne dhe do të harroni se i keni besuar vetes dhe kohën tuaj. Ju presim në hotelet Daima, të cilat janë sa të këndshme aq edhe relaksuese…Gjithmonë Familja juaj…

Përfshirë/Përjashtuar

  • Qendër fitnesi me palestë
  • Plazhi Privat
  • Pishine
  • Spa qender

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: