Ela Excellence Resort

İskele Mevkii, Belek, Antalya

Përshkrim

Duke ofruar bujarisht të gjitha ngjyrat e natyrës për mysafirët e saj, Ela Excellence Resort Belek premton një pushim të qetë dhe të paharrueshëm nën hijen e pishave mesdhetare. Ela Excellence Resort Belek, e cila përcakton konceptin e luksit me një thjeshtësi të sigurt dhe plot stil, vazhdon të jetë zgjedhja e parë e familjeve me fëmijë, ndërsa ofron një eksperiencë të personalizuar pushimesh me mirëkuptimin e saj të shkëputur të pushimeve. Ajo punon me një qendër të re dhe të fuqishme zgjidhjeje për ‘filozofinë e mysafirëve të lumtur’, e cila do të plotësojë të gjitha nevojat e mysafirëve të saj me një shërbim special asistent.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Pick and Drop Services
  • 1 Meal Per Day
  • Cruise Dinner & Music Event
  • Visit 7 Best Places in the City With Group

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: