Göreme Kaya Hotel

Göreme, Kapadokya, Nevşehir

Përshkrim

Me arkitekturën e tij specifike të Kapadokisë dhe detajet moderne, ju mund të shijoni qëndrimin tuaj në dhomat e ngjashme me shtëpinë e Hotel Göreme Kaya. Ju mund ta filloni ditën tuaj me një mëngjes të pasuruar me shije lokale, dhe të shijoni pijen tuaj në tarracë me pamjen e saj të mrekullueshme. Objekti; Është 1 km nga Muzeu Göreme Open Air dhe brenda ecin distanca nga Göreme Bus Terminal.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Tarracë
  • Pastrim ditor
  • Pritje 24 ore
  • Ngrohje

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: