Grand Park Lara

Lara-Kundu, Antalya Merkez, Antalya

Përshkrim

Duke mirëpritur mysafirët e tij në Lara, Grand Park Lara ofron shërbim në një distancë prej 14 km nga Aeroporti i Antalias dhe 16 km nga qendra e Antalias. Duke ofruar mundësinë e vet private të plazhit me rërë, prona mirëpret mysafirët e saj në dhoma të dizajnuara me një elegancë moderne dhe të thjeshtë.
Ndërsa Grand Park Lara ofron mëngjes, drekë dhe darkë si shuplakë të hapur, të ftuarit mund të provojnë shije të ndryshme në restorantet a la carte ku shërbehen kuzhina kineze, BBQ, peshk dhe italiane.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Objekti i ndërtuar në një sipërfaqe 35,000 m²
  • Ndodhet 14 km nga Aeroporti i Antalias.
  • 896 dhoma
  • Ka plazhin e tij privat me rërë në një distancë prej 200 m nga objekti

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: