Ic Hotels Green Palace

Lara-Kundu, Antalya Merkez

Përshkrim

Duke ofruar shërbim në një atmosferë elegante ku ndërthuren jeshilja dhe bluja, IC Hotels Green Palace arrin të bëjë të lumtur si ata që kërkojnë paqen në pushime, ashtu edhe ata që kërkojnë argëtim. E vendosur në Lara – Kundu, një nga pikat turistike të Antalias, prona dallohet për vendndodhjen e saj buzë detit. Objekti, i cili ofron edhe mundësi alternative noti me pishinat e jashtme, ka 7 pishina të madhësive të ndryshme. Objekti gjithashtu ofron argëtim në aquapark për fëmijë dhe të rritur.
IC Hotels Green Palace premton një përvojë të rehatshme akomodimi me dhomat e saj elegant të dekoruara në një mënyrë moderne. Duke hapur dyert e një pushimi luksoz në mjedisin e tij natyror të rrethuar me gjelbërim, bufeja e hapur e pronës dhe restorantet a la carte shërbejnë kuzhinë ndërkombëtare.
Argëtimi arrin kulmin në objekt me aktivitete dhe animacione të ndryshme që vazhdojnë gjatë gjithë ditës. Nëse dëshirojnë, mysafirët mund të përfitojnë nga terrenet sportive të objektit. Në objekt ka edhe një qendër SPA, e cila ofron një eksperiencë pastruese dhe freskuese. Objekti vlerësohet edhe për shërbimet e veçanta për fëmijët.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • E vendosur në një sipërfaqe prej 93.000 m²
  • 15 km nga Aeroporti i Antalias
  • Objekti ka 429 dhoma.

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: