Ic Hotels Santai Family Resort

Üç Kum Tepesi Mevkii, Belek, Antalya

Përshkrim

IC Hotels Santai Family Resort ofron shërbim Ultra All Inclusive dhe VIP në Belek. Objekti, i cili ka një sipërfaqe të madhe, u premton miqve të tij pushime të gjata dhe të ndryshme me peizazhin e tij të projektuar posaçërisht me shtigjet e ekskursionit të zbukuruara me palma, një mijë e një specie bimore që mbajnë karakteristikat e klimës mesdhetare dhe pishinat që shërbejnë të gjitha llojet e pritjeve.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Fitness
  • Plazhi Privat
  • Bar
  • Spa qender

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: