Karmir Resort & Spa

Göynük, Kemer, Antalya

Përshkrim

Në akomodim Ultra All Inclusive; Mëngjesi, dreka dhe darka shuplakat janë falas. Disa pije alkoolike dhe joalkoolike vendase dhe të huaja janë pa pagesë për 24 orë brenda markave të përcaktuara nga objekti. Restorante a la carte me rezervim dhe me pagesë. Minibari mbushet vetëm në ditën e mbërritjes. Në plazhin e objektit ka një bar plazhi që shërben brenda konceptit.
Në objekt ka vetëm një shuplakë diete. Nëse mysafirët me ndjeshmëri ndaj glutenit ose diabet informojnë autoritetet e objektit paraprakisht, mysafirët ndihmohen në këtë drejtim.

Përfshirë/Përjashtuar

  • 2 restorante à la carte
  • Plazhi Privat
  • 297 dhoma
  • Objekti i ngritur në një sipërfaqe prej 18.000 m²

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: