Kremlin Palace

Lara Bölgesi Kundu Mevkii Antalya, 07110 Lara

Përshkrim

Duke transportuar Pallatin Kremlin, një nga strukturat më të njohura në botë, në Antalia, Asteria Kremlin Palace hap dyert e një bote komode dhe luksoze për mysafirët e tij me arkitekturën dhe dekorimin e tij të jashtëzakonshëm. Në dhomat dhe suitat elegante të objektit, detajet në lidhje me të gjitha pritjet dhe nevojat e të ftuarve janë trajtuar me delikatesë.
Asteria Kremlin Palace spikat me aktivitetet dhe animacionet e saj, ku mysafirët e të gjitha moshave mund të argëtohen me familjet e tyre. Aktivitetet që zgjasin gjatë gjithë ditës vazhdojnë me festa dhe koncerte shumëngjyrëshe në Party Arena gjatë natës.
Në Klubin e Fëmijëve Asteria Kremlin Palace, ku mysafirët me fëmijë dhe të rinj nuk harrohen, fëmijët mund të argëtohen duke zhvilluar kreativitetin e tyre, të shoqëruar nga animatorë të trajnuar dhe me përvojë. Kështu, familjet mund të shijojnë çdo moment të festës.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • Objekti ka 875 dhoma
  • Objekti i ndërtuar në një sipërfaqe prej 100,000 m²
  • 16 km nga Aeroporti i Antalias

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: