Ma Biche Kemer By Werde Hotels

Göynük, Kemer, Antalya

Përshkrim

Në akomodimet Ultra All Inclusive, ushqimet e hapura në shuplakë në mëngjes, drekë dhe mbrëmje janë falas. Pijet alkoolike dhe joalkoolike lokale brenda markave të përcaktuara nga objekti janë pa pagesë për 24 orë. Restorant A la carte me rezervim dhe pa pagesë për qëndrime 7 netë ose më shumë. Minibar është i mbushur me ujë mineral, ujë në shishe, koks në shishe, fanta, sprite, birrë dhe rimbushet çdo ditë.

Akomodime jo-alkoolike All Inclusive: Ushqimi falas në shuplakë në mëngjes, drekë dhe mbrëmje. Pijet joalkoolike brenda markave të përcaktuara nga objekti janë falas nga ora 10.00-23.00. Restorant A la carte me rezervim dhe pa pagesë për qëndrime 7 netë ose më shumë. Minibar është i mbushur me ujë mineral, ujë në shishe, koks në shishe, fanta, sprite, birrë dhe rimbushet çdo ditë.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • 350 dhoma
  • Zonë plazhi privat
  • Objekti i ngritur në një sipërfaqe prej 42.000 m²

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: