Maze Of Cappadocia Hotel

Uçhisar, Kapadokya, Nevşehir

Përshkrim

Hoteli Maze Of Cappadocia ndodhet në zemër të Kapadokisë, rrëzë kalasë së Uçhisarit. Duke mirëpritur mysafirët e saj në dy pallate historike të kombinuara, prona ndodhet në një distancë në këmbë nga sheshi i qytetit, tregjet dhe restorantet.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Tarracë
  • Pastrim ditor
  • Zona e Duhanit
  • Hamam

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: