Nirvana Cosmopolitan Hotel

Përshkrim

E dizenjuar me frymën mesdhetare, NIRVANA COSMOPOLITAN ofron një koncept që ndërthur në mënyrë harmonike mundësitë e qytetit me pushimet bregdetare.
Dy vlerat e rëndësishme të objektit që bëjnë diferencën në rajon janë se ai pret kongrese dhe takime të rëndësishme, organizime madhështore të dasmave, prezantime të ndryshme produktesh, ditë të mbushura me art me COSMOS CITY & PERFORMANCE HALL, dhe ofron nivele të larta. shërbim për kampet sportive, pasi ka zona të veçanta sportive në dimensione profesionale.
Duke shkuar përtej koncepteve të zakonshme të ushqimit dhe pijeve gjithëpërfshirëse, koncepti i një jetese të shëndetshme është në krye në çdo fazë, me Ushqime vërtet Lokale dhe të Shëndetshme. Me këtë ndryshim të jashtëzakonshëm, një perspektivë krejt e re bën një ndryshim të dukshëm për të ftuarin.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • pishinë të hapur noti
  • Zonë plazhi privat
  • Spa qender
× Kontakto: