Selectum Luxury Resort

Kadriye, Belek, Antalya

Përshkrim

Antalya Belek u ofron miqve të saj një mundësi unike.

Në dhomat ku luksi dhe komoditeti takohen; Televizor me ekran të sheshtë, akses në internet pa tel, shërbime janë në dispozicion. në dhomat dhe kostumet e biznesit; Mos prisni delikatesë, luks dhe mangësi, po adhuroni detajin e unazës.

Duke ofruar programe të ndryshme aktivitetesh me ekipe profesionale, objekti do t’ju ngrohë shpirtin me kujtime të mira nga pushimet tuaja. Ka aktivitete për grupmosha të ndryshme. Animacion, lojëra dhe aktivitete sportive ju presin gjatë gjithë ditës me ekipin.

Ofrohen të gjitha llojet e shërbimeve për ndriçimin tuaj komod të vaktit, ku prezantohen menutë verbale standarde kryesore. Objekti ju pret të shijoni në maksimum 3 restorantet a la carte, 5 bare, pastiçeri dhe snack restorant.

Përfshirë/Përjashtuar

  • 8 pishina
  • Breg plazhit
  • Zonë plazhi privat
  • Bar

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: