Senza Grand Santana Hotel

Mahmutlar, Alanya, Antalya

Përshkrim

Hoteli Grand Santana ndodhet në një sipërfaqe prej 12.000 m2 në Alanya-Mahmutlar dhe ka gjithsej 307 dhoma. Ndodhet 7 km nga qendra e qytetit të Alanyas dhe 145 km nga qendra e qytetit të Antalias. Është në distancë dhe plazhi mund të arrihet duke ecur në këmbë nga nënkalimi.Shujtat në bufe të hapur janë të përfshira në mëngjes, drekë dhe mbrëmje, dhe pijet lokale alkoolike dhe joalkoolike janë pa pagesë brenda markave të përcaktuara nga objekti. Pijet e përfshira në të gjithë konceptin shërbehen ndërmjet orës 10:00 dhe 23:00, përveç këtyre orëve. Mund të ketë mbingarkesë në dhomat në akomodimet 2+2 dhe 3+1, përveç dhomës familjare dhe disa dhomave private. Shtretërit shtesë mund të mos jenë aq të rehatshëm sa shtrati ekzistues, në varësi të disponueshmërisë. Përdorimi i hapësirave të hapura në objekt varet nga kushtet sezonale.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • pishinë të hapur noti
  • Zonë plazhi privat
  • 307 dhoma

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: