Sherwood Exclusive Lara

Lara-Kundu, Antalya Merkez

Përshkrim

Sherwood Exclusive Lara, e cila hap dyert e një pushimi plot argëtim me vendndodhjen e saj në Lara, qendra e preferuar e pushimeve të Antalias, mirëpret mysafirët e saj me shërbime speciale. Objekti ndodhet afërsisht 15 minuta nga Aeroporti i Antalias dhe qendra e qytetit.
I pozicionuar buze detit, objekti ka nje skele druri ne plazhin ranor 160 m te gjate. Objekti ka gjithashtu një zonë të madhe akuaparku që sjell argëtimin në majat.
Në kuadër të konceptit Ultra All Inclusive, përveç restorantit kryesor ku shërbehen përzgjedhje të veçanta nga kuzhina turke dhe botërore, shërbejnë edhe restorantet a la carte të objektit. Në të gjitha restorantet, pijet shërbehen në tavolinë nga kamarieri. Ka edhe bare konceptuale ku shërbehen pije dhe kokteje të nxehta dhe të ftohta. Në bare dhe restorante, pijet e importuara ofrohen pa pagesë në kuadër të konceptit Ultra All Inclusive. Beach Club në plazhin e objektit shërben si Pub & Bar Beach gjatë natës.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Dhoma familjare
  • 12 km nga qendra e Antalias
  • 499 dhoma
  • 10 km nga Aeroporti i Antalias

Lokacioni

Find a route from your location

× Kontakto: