Sunrise Queen Luxury Resort

Përshkrim

I vendosur në Antalia, një nga stacionet më të bukura të pushimeve në Mesdhe, Sunrise Queen Luxury Resort & Spa mirëpret mysafirët e tij në bregun e Side. E admiruar nga të ftuarit me vendndodhjen e saj buzë detit dhe plazhin me rërë të vlerësuar me Flamur Blu, prona tërheq vëmendjen me qasjen e saj të shërbimit cilësor.
Sunrise Queen Luxury Resort & Spa, i cili shquhet për natyrën e tij si një objekt miqësor ndaj mjedisit, u ofron miqve të tij një atmosferë të privilegjuar pushimi në zonat e tij elegante dhe komode. Objekti ka pishina për fëmijë dhe të rritur. Pishinat me rrëshqitëse uji dhe ambientet e sporteve ujore janë ndër detajet e objektit që i japin ngjyra festës.
Sunrise Queen Luxury Resort & Spa, i cili ofron komoditet për mysafirët që duan të kalojnë pushime familjare me shërbime të veçanta për fëmijët, ofron edhe shërbime të veçanta për muajin e mjaltit. Në vend ka restorante a la carte që shërbejnë kuzhina turke dhe botërore. Në zonën SPA të objektit ofrohen shërbime si pishinë të brendshme, banjo turke, sauna dhe trajtime masazhi.

Përfshirë/Përjashtuar

  • Ka një plazh me rërë 150 m të gjatë.
  • Plazhi Privat
  • Ndodhet 75 km nga qendra e qytetit të Antalias.
  • 65 km nga Aeroporti i Antalias
× Kontakto: